Friday, December 26, 2008

pmr reslt'll come out!

salam...

erm hr nie aku nk ckap ckit sal reslt pmr...fuh aku bce paper marim..cnfirm reslt pmr kuar 30.12.09..nie kratan akhbar utusan marim..sj j..maybe korg dh tau sal nie..

PUTRAJAYA 24 Dis. - Seramai 472,060 calon yang menduduki peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) di 3,458 buah pusat peperiksaan seluruh negara akan mengetahui keputusan masing-masing pada 30 Disember ini.

Ketua Pengarah Pelajaran, Datuk Alimuddin Mohd. Dom dalam satu kenyataan di sini hari ini berkata, analisis keputusan itu akan diumumkan pada pukul 9 pagi di Bilik Mesyuarat Utama, Aras 6, Blok E8, Kompleks Kerajaan Parcel E, di sini.

Menurutnya, calon-calon boleh mengambil keputusan pada hari yang sama di sekolah masing-masing mulai pukul 10 pagi manakala keputusan bagi calon persendirian akan dihantar melalui pos oleh Jabatan Pelajaran negeri.

Beliau berkata, daripada keseluruhan pelajar yang menduduki PMR, seramai 442,791 (93.8 peratus) adalah calon sekolah-sekolah Kementerian Pelajaran manakala 15,430 (3.3 peratus) calon sekolah-sekolah kerajaan negeri dan tajaan badan-badan tertentu.

Selain itu, sebanyak 13,491 (2.8 peratus) orang merupakan calon swasta manakala 348 (0.1 peratus) ialah calon persendirian perseorangan.


so sme2 laa kte doakan mga Allah tngkan hti smue calon PMR...aku doakan mga korg dpat reslt cmrlang...amin ya rabbala'alamin..doa2kn laa utk aku skali..mga dpat 9A1..stakat nie j laa post aku tuk hr nie...nnti kuar reslt insya'allah aku bgtau..2pn lau reslt aku comey..insya'allah..
take care n happy alwayz!

5 comments:

Hidayah said...

insya-Allah...dpt la result come...semoga kita n kengkawan dpt apa yg kita mahu...dgn bantuan Allah...amin...

salsabila said...

amin ya rabbal'alamin

fateamah mohdsalleh said...

gudluck...
xsaba dh tu...

salsabila said...

homless..mmg dh xsbar nie..:D

Hidayah said...

mak cik doakan kita ngan kengkawan tau...